Winkel aan huis

*** VERBOUWING ***

Met ingang vanaf 8-1-2024 is onze winkel aan huis tijdelijk gesloten omdat we de winkel gaan uitbreiden! We zijn het laatste jaar flink gegroeid waardoor we een grotere winkelruimte nodig hebben. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons en we gaan zorgen dat we jullie nog meer moois kunnen aanbieden in een prachtig nieuw te bouwen winkel! Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest, dank daarvoor!

*** OPEN OP AFSPRAAK ***

Wil je ons toch graag bezoeken om meubels te bekijken, een bestelling op te halen of om toch even rond te neuzen tussen al onze mooie unieke items? Dit is zeker mogelijk! Neem contact met ons op zodat we samen iets kunnen afspreken! We blijven tijdens onze verbouwing gewoon open op afspraak!

Openingstijden

Zaterdag 6 januari

11.00-16.00 uur
Plan route

Dit is voorlopig de laatste open dag van onze winkel aan huis i.v.m. de verbouwing van onze winkel! We hopen jullie snel weer te verwelkomen in onze nieuwe (nog te bouwen) winkel aan huis!

Online collectie

Heb je geen tijd of is het te ver weg om naar onze winkel aan huis te komen? Bekijk dan onze online collectie en laat je inspireren.

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Bekijk online collectie