Over ons

Wij zijn Joost en Jopie en wij wonen in een oude boerderij op het platteland in Beringe, een dorpje in Limburg. We hebben deze boerderij in 2019 gekocht en met hulp van familie en vrienden hebben we het huis helemaal zelf verbouwd naar onze eigen smaak. Joost regelde het ontwerp en de verbouwing van het huis en Jopie nam uiteraard de inrichting voor haar rekening. We zijn er ontzettend blij mee, we genieten nog steeds elke dag van ons huis en de ruimte eromheen! 

We zijn allebei werkzaam in de zorg en dit werk doen we allebei met veel plezier. Toch hebben we besloten om naast onze baan in de zorg per 1 mei 2022 Jober Wonen op te richten. Ons bedrijf is ontstaan door de grote passie van Jopie, stoer sober en landelijk wonen. Jopie is al jaren bezig met het stijlen en inrichten van ons huis, dit deelt ze ook via haar Instagram account @stoersoberlandelijkwonen. Neem gerust alvast een kijkje voor meer gave foto's van ons huis! Aangezien deze passie door de jaren heen zo is blijven groeien besloten we samen om van deze passie ook ons werk te maken, het begin van Jober Wonen was een feit.

Waarom nou de naam Jober Wonen? Dat zit als volgt, 'Jo' is van Joost & Jopie en Jober refereert naar Sober, vandaar Jober Wonen!

huis

 

 

Winkel aan huis

Ons eigen huis is onze inspiratiebron. We vinden het daarom ook geweldig om aan eigen huis onze producten te laten zien!

Bezoek winkel aan huis

Online collectie

Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel aan huis te komen? Geen zorgen, laat je inspireren in onze webshop.

Bekijk collecties