Verzending

Wil je een bestelling plaatsen in onze Jober Wonen webshop? Dan wil je vast en zeker zo snel mogelijk je nieuwe aanwinst(en) in huis hebben! Dat begrijpen wij en daarom doen wij ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We versturen onze pakketten met onze vertrouwde partners DPD, DHL en PostNL. 

Levertijd

We verzenden bestellingen die via de standaard pakketdienst gaan altijd binnen 1-2 werkdagen, tenzij anders aangegeven. Het is daarna afhankelijk van het transportbedrijf wanneer je de bestelling ontvangt. In november en december is het extra druk bij de transportdiensten, hierdoor kan het wat langer duren voordat je het pakket ontvangt. Hier hebben wij geen invloed op. 

LET OP: Er zijn producten in onze webshop die vanwege kwetsbaarheid, grootte of gewicht niet via de standaard pakketdienst verzonden kunnen worden. Dit staat altijd aangegeven bij producten waarbij dit van toepassing is. Voor deze producten geldt alleen afhalen. Bezorging is mogelijk in overleg, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Kosten

Bestellingen standaard pakketdienst

Nederland vanaf € 75 GRATIS
België/Duitsland vanaf € 150 GRATIS
Overig Europa* vanaf € 200 GRATIS
Nederland onder € 75 € 6,95 verzendkosten **
België/Duitsland onder € 150 € 9,95 verzendkosten **
Overig Europa* onder € 200 €15,95 verzendkosten **

  ** = brievenbuspakket of standaard pakket

  Bestellingen niet standaard pakketdienst

  Afhalen GRATIS
  Bezorgen/verzenden OP AANVRAAG

   

  Overig Europa* = Denemarken, Frankrijk, Hongarije, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

  Afhalen

  Je kunt er altijd voor kiezen om je bestelling op te halen in onze winkel in Beringe, net zo gezellig! Op deze manier ben je er ook altijd zeker van dat je de bestelling veilig in handen krijgt. Hoe gaat dit in zijn werk? 

  1. Je plaatst de bestelling via onze webshop en kiest voor de optie ‘ophalen’. De verzendkosten komen dan direct te vervallen. 
  2. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer je bestelling klaar ligt om op te halen.
  3. Wij nemen telefonisch of per e-mail contact met jou op om een afhaal afspraak te maken! Heb je zelf nog een vraag over je bestelling? Neem dan contact op via onderstaande mogelijkheden.
  Via Whatsapp: +31683698142
  Via E-mail: info@joberwonen.nl 

  Afhaal adres: 

  Jober Wonen 
  Hoevenstraat 10 
  5986ND Beringe 
  Limburg, Nederland

  Bestelling volgen

  Bestelling geplaatst? Dan krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een overzicht van jouw bestelling. Bij een verzending sturen we je een Track & Trace op het moment dat jouw bestelling is verwerkt.

  Beschadigd pakket ontvangen

  Wij doen er altijd alles aan om jouw pakket zo goed en veilig mogelijk te verpakken zodat het risico op beschadigingen laag blijft. Helaas wijst de realiteit ons erop dat het toch kan voorkomen dat een pakket beschadigd kan raken door de onzorgvuldige omgang van verschillende pakketdiensten in combinatie met de lichte kwetsbaarheid van sommige van onze unieke producten. Mocht dit voorkomen dan betreuren wij dit enorm en zullen wij hier onze verantwoordelijkheid in nemen. Echter zijn wij hier vooraf graag duidelijk in zodat hier geen onenigheden over ontstaan.

  Heb je een beschadigd pakket ontvangen? Meld dit dan altijd binnen 24 uur na het in ontvangst nemen van het pakket. Zorg ervoor dat je een foto maakt van het beschadigde product en voeg deze bij je melding. Nadat deze melding in goede orde is ontvangen en beoordeeld, keren wij de waarde van het product uit in winkel tegoed of via geld terug.