Geschenken op maat

Jober Wonen is gespecialiseerd in geschenken op maat voor bedrijven of families. Heb jij een eigen bedrijf, of werk je voor een bedrijf en wil je een geschenk regelen voor het personeel? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 

Met Pasen, tijdens de zomervakantie of voor kerstmis is het leuk om personeel te verrassen met een attentie, uiteraard verdienen ze dit ook! Met een klein gebaar kun je het personeel op een leuke manier verrassen, dit houdt de sfeer op de werkplaats extra hoog. Wij vinden het zelf erg leuk om geschenken te combineren met plantjes of groendecoratie, lekker fris en natuurlijk!

Jober Wonen maakt personeelsgeschenken op maat op basis van de wensen die jij doorgeeft, alles gaat in overleg. Heb je geen wensen of vind je het lastig om zelf iets te verzinnen? Geen probleem, wij denken graag met je mee!

Neem contact met ons op via info@joberwonen.nl voor de mogelijkheden en begin met het verrassen van je personeel op een groene manier!

 Personeelsgeschenk

personeelsgeschenk uitgepakt

Een leuk mandje met blauwe druifjes in folie en mooie versiering, erg leuk met Pasen!

 

Een prachtige theelichthouder in stoer, sober en landelijke stijl. Leuk ingepakt in folie met mooie versiering. Dit past binnen ieder interieur!

 

Joost & Jopie

Ben je benieuwd geworden naar de gezichten en het verhaal achter Jober Wonen? Bekijk dan de pagina 'over ons' en ontdek het zelf.

Bekijk over ons