Meet Jopie, @stoersoberlandelijkwonen

Meet Jopie, @stoersoberlandelijkwonen

Jopie heeft een grote liefde voor het decoreren en inrichten van haar huis, het zit bij haar in de vingers! Ze is onder andere bekend van haar Instagram account @stoersoberlandelijkwonen, hier is ze dagelijks een inspiratiebron voor haar volgers. Ze geeft graag wat tips & tricks voor inspiratie in huis, lees snel verder!

 

 Krans   Pot bloemen

Bij mij vind je altijd groen in huis, ik houd ontzettend van kransen, bloemen en planten. De natuurlijke kleuren en al het groen is voor mij een must in het interieur, dit brengt levendigheid in huis en is tevens goed voor de gezondheid. In de zomer gebruik ik graag verse plukbloemen in mijn interieur en in de winter heb ik vaak planten en verschillende takken in huis.

 

Kandelaars   Windlicht

Kaarsjes mogen wat mij betreft niet ontbreken in een landelijk interieur. Het zorgt voor sfeer, warmte en gezelligheid.. En al helemaal als het kaarsje in een mooi windlicht of een rustieke houten kandelaar zit. Tip, zet een groep verschillende kandelaars bij elkaar, dit zorgt voor een verrassend mooi effect. Ik vind het mooi als kandelaars een verhaal hebben, zo heb ik zelf vele kandelaars van mijn oma in huis staan, hoe mooi is dat! 

 

 Bank kussens   Bed kussens

Met verschillende mooie sierkussens op de bank, kun je de woonkamer al een hele andere look geven. Dit zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer. Zo leuk dat je makkelijk kunt switchen! Ik pas mijn kussens & plaids altijd aan op het seizoen. Ook sierkussens op het bed kunnen zorgen voor een knusse en chique uitstraling. Een mooi zacht plaid mag natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk om eronder te liggen tijdens de koude dagen, of gewoon speels over een stoel of bankje heen hangen, altijd top!

Terug naar inspiratie